Ris à la Malta
Blanda två portioner kall risgrynsgröt (kokad på växtmjölk, förslagsvis Alpros blåa soyamjölk) med 1 dl vispad vegetabilisk vispgrädde och 1 tsk vaniljsocker. Hepp så var ris à la maltan klar! Servera med saftsås (jag gjorde min egen genom att värma upp en del hemgjord rabarbersaft och en del vatten och sedan tillsätta lite potatismjöl + vatten i en fin stråle) och clementin/apelsinbitar.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiupY7n1OWmtPovbAeegYUv_SHTJncBaq30H7IplgEB4HS9B9QldKpZPAe4DLVTnn3QiL7Xn-XXTvV0AqwyJs2uhwhxfTfVV_9ZBjiNUxjKgl4cE7rXkrfNob1JaMC_6BkUJa5VYE6G5oUD/s400/230.JPG)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar