- 3 morötter
- ca 5 färska dragonkvistar (eller persiljekvistar)
- 1/3 dl vitvins- eller äppelcidervinäger
- 1-2 msk margarin
- 1-2 msk sojayoghurt
måndag 17 januari 2011
Morotsbearnaisen
Kalaspizza! Toppad med chilisås, marinerade sojastrimlor, skivad cocktailtomat, morotsbearnaise och ruccola. Receptet på morotsbearnaisen kommer från ICAs tidning Buffé men jag gjorde en del ändringar utifrån det jag hade hemma. En riktig hit blev det!
Morotsbearnaise
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Fy satan va detta ser gott ut Anni!!!
Himla bra sås det där, glömde bort att riva ur det ur tidningen så tackar!
johan: det var det!!!
emodo: jaa, jag blev alldeles förbluffad hur bra den var!
Skicka en kommentar