Det här receptet kommer från Renée Voltaires kokbok Peace, love & food. Fick det rekommenderat och var tvungen att testa! Ändrade lite på ingredienserna och körde snabbvarianten i ugnen, men de blev riktigt fina ändå. Med blomkålsmos och sallad till. Gytt gytt. Annars är livet fullt av ganska mycket c-uppsatsångest och framtidsoro, men vårsolen som sakta börjar ta sig fram hjälper i alla fall lite.Cashewbiffar- 2 dl osaltade cashewnötter
- 1 paprika i bitar
- 2 soltorkade tomater
- ½ vitlöksklyfta
- 1 pressad citron
- 1 nypa havssalt
- en kruka basilika
- en knivsudd harissa
Mixa allt till en grov smet. Forma biffar på en plåt och torka dem i 50° över natten eller i 125-150° i ca 20 min.
4 kommentarer:
Åhh, de där måste prövas!
Bästa biffarna!
elin: sannerligen!
Fantastiskt gott!
Skicka en kommentar