söndag 20 mars 2011

Vårsol och fågelsång

Åh nu är våren verkligen på väg! Igår tog jag en sväng ner till Ribban för att leka med Frütts och Sulle. Alla Malmös hundar var där kändes det nästan som och alla var lika glada över att få löpa omkring på det gyttjiga fältet. Sen gick solen i moln och vi begav oss till Kafé Agnez, vinnare av Nöjesguidens pris för bästa kafé 2010, för att käka pesto/mozzarellamacka och en fenomenalt god cookie! Vi vegobloggare från Malmö hyllar ständigt detta ställe har jag märkt och det med rätta. Det är veganskt, eko och har en så himla mysig innergård. Har ni inte varit där så gå dit! Just igår stördes dock friden av en, om inte fler polishelikoptrar som svävade över huvudena på oss. Vi fick rapport om att det i stort sett var omöjligt att ta sig från centralen till Stortorget för att det var så fullt av poliser. Detta ledde till diverse spekulationer kring bombhot och terrorattacker, tills vi fick veta att så inte var fallet. Det skulle spelas fotboll. Fy fan vad jag hatar fotboll.

Nåväl. Idag känns som precis en sån dag då den här Spotifylistan passar som bäst. Klicka på bilden för att lyssna. Hej hej hej våren!


6 kommentarer:

ELISE sa...

Fy fan. Fotboll är som religion. Det bara förstör!

Sofie sa...

Får man fråga hur kafét ligger i prisklass och utbud? Vad kostade mackan och går det att få mer matig mat..? :)

Anni sa...

sofie: det är inte jättebilligt kan jag inte påstå, men jag tycker ändå det är värt pengarna. mackorna kostar 59 och sen har de även dagens soppa för 69. sallad finns också och på helgerna serveras brunchtallrik för 110. :)

Frütts sa...

Hahaha! "Fy fan vad jag hatar fotboll." Frütts flabba!

Elsa sa...

Jag lyssnade på din vårlista i köket när jag stod och bakade. Älskar den! Min mamma kände igen flera låtar och blev glad hon med.

Anni sa...

elsa: åh vad glad jag blir av att höra det!