- Jordärtskockor
- Broccoli
- Fänkål
- Ostronskivling
- Morötter i tre färger
- Tzay
- Gul lök
- Ingefära
- Kokosmjölk
- Savoykål
- Spenat
- Röda och gula små tomater
- Mango
- Alpros vaniljsås
- Soyatoos grädde på flaska
- Paranötter
- Pecannötter
- Vit choklad
I full gång.
Det skivades mango.
Linda rev ingefära för glatta livet.
Hemlighetsmakeri kring efterrätten.
Sulle ville också vara med.
Förrätten blev inte vidare tjusig, men god. Och salt.
Jordärtskockssoppa och liten paj med broccoli, ostronskivling och fänkål i dinkelskal.
Till huvudrätt serverades en gryta på morötter, tzay, savoykål, broccoli, lök och ostronskivling med kokosmjölk och ingefära. Till detta en sallad på färsk spenat och tomat.
Och så efterrätt. Nöt- och dinkelkex toppat med färsk mango, mangokräm och vit choklad. Serverades med grädde och nötter.
Det skivades mango.
Linda rev ingefära för glatta livet.
Hemlighetsmakeri kring efterrätten.
Sulle ville också vara med.
Förrätten blev inte vidare tjusig, men god. Och salt.
Jordärtskockssoppa och liten paj med broccoli, ostronskivling och fänkål i dinkelskal.
Till huvudrätt serverades en gryta på morötter, tzay, savoykål, broccoli, lök och ostronskivling med kokosmjölk och ingefära. Till detta en sallad på färsk spenat och tomat.
Och så efterrätt. Nöt- och dinkelkex toppat med färsk mango, mangokräm och vit choklad. Serverades med grädde och nötter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar