söndag 23 januari 2011

Mera pizza, heja!

Kära vänner, vet ni en sak? På lördag är det nog en av årets allra bästa dagar. Då är det nämligen Vegan Pizza Day! Det är dagen då man får kränga precis hur mycket pizza man vill och allra helst ska man bjuda alla sina vänner med. För på lördag har vi ännu ett skäl att visa världen hur fantastiskt jäkla bra vegansk mat är och efter cupcakes så är nog pizza något av det bästa man kan övertyga en enveten köttätare med. Så fyll kylen med tomatsås, vego-ost och annat trevligt att toppa med. Pizzabottnarna kan du förbereda redan idag och stoppa i frysen så att det på lördag bara är att ta fram, täcka med giddiga grönsaker, goa korvar och annat fint, sen in i ugnen och pizzafesten kan börja! Här nedan kommer lite inspiration.

En Vegankrubb.se från Pizzeria Algarve, Malmös bästa pizzeria.

Pizza med zucchini, tomat, champinjon, vitlök och basilika.
Vad har ni helst på pizzan? Har ni några favoriter?

4 kommentarer:

ELISE sa...

Själv har jag helst grön pesto, zucchini och soltorkade tomater!

Anni sa...

elzplz: ja pesto är en riktig hit!

Sofia sa...

Rödlök, oliver, sojafärs, championer och tofu"ost", såhär! http://saltochsocker.blogg.se/2010/october/lordagspizza.html#comment
Har sett recept då man har hummus på pizzan istället för tomatsås och sen toppar det med grönsaker, skulle kanske kunna bli en hit? Måste definitivt testas känner jag, kanske redan på lördag ;)

Anni sa...

sofia: mmm ja hummus på låter riktigt gött!