onsdag 4 mars 2009

Ärtmos.

Det här åt jag i julas: Vego paradisos "Söndagsstek", ugnsrostad potatis, morot och brysselkål och ärtmos. Jag hade tänkt mig något riktigt amerikanskt med gravy och potatismos och sådär, men det blev det inte riktigt. Snäll som man är så får man ju kompromissa lite när alla andra ska äta köttbullar och prinskorv och rödkål och sånt som måste få plats på spisen... Och ja, det här inlägget kom ju kanske lite väl sent men det är ju snart påsk och då äter man ju ofta samma saker som på julen!

Ärtmos
  • 5 dl frysta gröna ärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ dl soygurt
  • salt och vitpeppar
Koka ärterna med vitlöken. Mixa till en gröt. Rör i soyayoghurt och smaka av med salt och peppar. Superenkelt, supergott!

Inga kommentarer: