Hurry curry.
Igårkväll lagade jag lite indisk mat. Det blev linsgryta (jag skippade dock koriandern och tillsatte lite curry, en halv dl kokosflingor och 2 msk chilisås), naanbröd (fast utan vitlök och sesamfrön) med vitlökssmör (50 g margarin och 1-2 pressade vitlöksklyftor som rörs samman) och flingsalt, jasminris och lite överbliven tsatziki! Godaste jag ätit på länge!![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEip315ahmY9AuujLG3PtHiIDyNRH4b8xKk0Bl0KeEPrtHjS8XV_JUXzYiI8bmkIZL7te0o_hyEbki8_yWeQqd2BNj9W59M6woTsMk2MRKLY_HhEfdj7OtobfII9oVdocbvBR8Uj3_4S_4NZ/s400/49.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlU2_Rch6wbdRaG7PNCJzvYW3Ko_jFRFAVxr3EjL7uHYSJGKhQgCQruMz_ezlSzHleDkN7_jV8bARZ9z7SHsylHDS1XJ78nduCHXqSAXLE7dev9VFf3vlpN5gs7injIbUfWg7S6dyAwnk6/s400/51.JPG)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar