lördag 25 juli 2009

Hamburgerdressing.

De verkar ha slutat sälja Kavlis fettfria veganska hamburgerdressingen så det blev till att blanda egen. Då min senaste passion är tunt skivad aubergin som steks långsamt på låg värme med olivolja och salt så inkluderades även detta i burgaren. Sallad hade jag ingen så det fick bli utan.

Här kommer även en ny spotifylista för alla som vill ha något att lyssna på, fast mest till Fido. Den har inte hunnit bli så lång ännu men den fylls på efter hand. Så småningom ska jag göra en lista med bara klassisk musik för det är ta mig sjutton det bästa att laga mat till!


Hamburgerdressing (2 port)
  • 1 msk soyayoghurt
  • 1 msk vegansk majonäs
  • 1 tsk ketchup
  • 1 tsk chilisås
  • 2 skivor inlagd gurka (finhackad) eller 1 tsk bostongurka
  • salt och peppar efter smak

6 kommentarer:

Anonym sa...

(måste bara säga att det känns fint att du är tillbaka!)

Anni sa...

åh tack. :)

Anonym sa...

Vad är det för burgare du äter?

Anni sa...

denna var från hälsans kök tror jag.

Fat64 sa...

Jag tackar för receptet! Testade det nu och smaken blir typ tomat + veganmajonäs. Äggfria majonäsen har en sjukt frän smak.. undra vad man ska ändra på för att det ska bli smakligare. Jag får göra en batch med massa olika tester :)

Fat64 sa...

Ok, den var jättegod till burgarna iaf. :DD Ska testa hälla på lite vinäger i nästa test.