- knappt 1 kilo färskpotatis
- 70 g spenat
- 1 gul paprika
- 1/3 gurka
- 1 scharlottenlök, finhackad
- 2 msk äggfri majonäs
- 3 msk soya yoghurt
- 1 tsk dijonsenap
- 2 tsk torkad dragon
- 1 msk citronjuice
- 4 msk olivolja
- salt, peppar
söndag 7 juni 2009
Potatissallad.
Spenat och ruccolasallad är det enda som är redo att skördas på min odlingslott än så länge, så därför äter jag det varje dag. Med ett stort leende på läpparna och en mycket nöjd känsla i magen var eviga gång. Det här är det första receptet jag lagade på min egenodlade spenat.
Krämig potatissallad
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar