- 5 dl vetemjöl
- 1 tsk salt
- 2 tsk olja
- ca 2 dl vatten, ljummet
måndag 8 juni 2009
Chapati.
Mamma var här i helgen och hälsade på. Jag bjöd på en enkel linsgryta i indisk stil, yoghurtsås (soyayoghurt, riven gurka, limesaft och salt) och chapatibröd till det. Så otroligt enkelt och så fantastiskt gott! Sen blir det ju minst 10 ggr roligare när man får äta med händerna också. Chapatireceptet kommer från ICAs tidning Buffé.
Chapati (ca 10 st)
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jag brukar också göra Chapati! Men jag tar hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl. Det blir också smaskigt.
ja det kan jag tänka mig är gott, grahamsmjöl är bäst.
Skicka en kommentar