söndag 5 april 2009

Vegomässa 2009.

"Solen lyser, himlen är blå, vad det är skönt att leva då! Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör!" Så gick en sång som vi brukade sjunga på lågstadiet och det är ungefär så det känns just nu. Solen skiner, Färjestad leder över HV med 2-1, jag kommer förhoppningsvis snart vara ägare av en odlingslott i Djupadalsparken där jag ska odla rabarber och brysselkål och pumpa och bönor bl.a, jag ska äta potatisgratäng med rödvinssås och soyafiléer till kvällsmat och gino med glass till efterrätt och när jag för en stund sen gick in på Glass mot glass sida så fick jag veta att han kommer befinna sig på Vegomässan i maj och göra glass! Kan det bli bättre?


Vegomässans hemsida.
Be there or be square.

4 kommentarer:

Kjell Håftén sa...

Coolt! Ska genast titta närmare på dendära mässan.

Btw, så har jag startat en facebookgrupp som heter vegan i sverige och som är lite av en manifestation av det som jag skrev till dig tidigare.

Dessutom så har jag en kontakt som är villig att hosta ett eventuellt veganforum, jag håller därför på att rounda upp veganer och deras vänner som kan tänkas vara intresserade. Låter intressant?

Anni sa...

oh det låter jättebra! jag är på! :) nu ska jag gå in på facebook och joina gruppen.

T'res sa...

Jag ska absolut komma. det låter helfestligt! vi kanske syns där!

Anni sa...

ja det får vi absolut göra!