söndag 24 januari 2010

Bloggtorka

Ja, den här månaden har det inte blivit många inlägg och det beror nog mest på att jag inte har någon vidare matinspiration för tillfället. Men det kommer nog igång så småningom. Vad gör jag då istället för att stå i köket? Mest går jag på möten, för att planera projekten jag jobbar med i skolan. I mars åker vi till Stockholm och Göteborg för att pimpa biograferna och mötesplatserna under Music Doc festivalen och i sommar ska vi bl.a. fixa ljus, ljud och scen åt Semestersabotörerna. Sen ska vi ordna Vårfest för K3-eleverna med. Dessutom läser vi specialiseringskurser och en introduktion till forskningsfrågor. När jag inte är i skolan så brukar jag ha roligt med mina kompisar, lyssna på Laura Marling och Jay Jay Pistolet och drömma mig bort till England, irritera mig på snön, titta på Glee och På Spåret, dricka varm choklad och grönt jasminthé, längta efter mina småländska vänner och min katt, hoppas att vårens Oslipat-säsong ska dra igång snart, hänga på Debban, fika, dansa till Beyoncé, dels oroa mig och dels glädjas över att vara ljudtekniker nu på fredag-lördag när Malmö Hardcore anordnar festival på Utkanten, äta clementiner och så sover jag också, ganska mycket och tar långa promenader runt Bellevue och Ribban. Det är fint, kunde bli lite varmare bara så skulle jag vara helnöjd.

6 kommentarer:

Linnea sa...

Sjukt avis på muggen!

Anni sa...

ja den är min favvis. ^^

Chrille sa...

Haha, Anders och Måns ^^

Snyggt. Själv har jag varit väldigt oinspererad och väldigt mat trött efter julens terror lika uppehåll och överlevt mestadels på kakor som jag köper på Kina Center Livs, Och Asian Trading på möllevångstorget (fylda med svarta bönor och socker, skit goda, och billiga!) och har därför inte känt någon stor sorg över en blog torka. Men nu jävlar har jag bestämt mig för att det inte är så hälsosamt att leva på kakor och té, så recept ser vi fram emot. ^^

Lycka till med skapandet!

Anni sa...

är de kakorna verkligen goda alltså? tycker de verkar lite läskiga.

och tack! :)

Chrille sa...

Tok goda, men se upp för de små rackarna i butiken brukar blande de med ägg och de som är utan ägg och lägga på samma hylla och fnissa åt en när man försöker sortera fram några utan ägg. Hrmpf.

Kan även tipsa om de frysta taro och bön bullarna som också ser lite läskiga ut, men är otroligt fluffiga. Kan mickras eller ångkokas (har inte prövat) och blir härligt varma och göddiga.

Men i princip så är... "kina-kakorna" (får man kalla dem det?) väldigt goda, och på Kina Center Livs (tror jag det heter) finns olika smaker att välja på så som kokos, vanilj och bön fyllning.

Men fråga alltid innan du köper dem eftersom jag köpte nån gång av mistag nån giganstisk ( aja, typ 350 g) bulle av ngt slag och den innehöll ett helt ägg. Inte utvispat i smeten eller så, men ett helt jävla ägg som var fast bakat i bullen. Urgh, ryser av tanken, men resten är skit bra.

Jag skulle aldrig prisa dem så högt om de inte skulle vara goda. De är desutom billiga om man jämnför med ett packet singualla, eller cookies, eftersom dessa kostar 13-25 kr för ett packet beroende vad du väljer.

Så nästa gång du handlar billig tofu (för vem vill inte det?) så släng med och testa ett pack!

Detta börjar se ut som ett helt blogg inlägg... xD

Anni sa...

hade tänkt ta mig dit och köpa lite tofu i dagarna, så då ska jag allt kolla upp det där! och ett helt ägg i en bulle låter både fantastiskt roligt och väldigt äckligt. ^^ haha