Även detta år spenderades Midsommarhelgen i Mellbystrand med mycket härligt folk! I vanlig ordning letade vi efter Johannes Brost, hängde på ICA Maxi, åt kopiösa mängder mat, gick strandpromenader, spelade kort och hade det allmänt fint trots en del regn och rusk. Vi fann (nästan) 100 burkar confiterade anklår i skafferiet vilket vi tyckte var väldigt roligt och därmed vart tvungna att posa med!
På självaste Midsommarafton steg vi (ja eller tre utav oss) upp strax innan 8. Johan vek ihop bröddegen som fått jäsa över natten och sen kilade vi ner till havet och tog ett morgondopp. Efter en varm dusch bakades degen ut till bullar som serverades rykande varma till frukosten. Så himla lyxigt och ändå så enkelt.
Om tårtan var i minsta laget förra året körde vi på motsatsen detta år. Två stora tårtor blev det! En med chokladbotten, espressomousse, hallon och päron samt en med vaniljbottnar, vaniljkräm, grädde, jordgubbar och mangomousse. En fet Hi5 till Gaashuden för detta samarbete!
3 kommentarer:
Haj Kottis! Det här gjorde vi brao lr hur?!
Himlans bra Jonk!
Oj vilken fin tårta!
Skicka en kommentar