Jag kan i alla fall berätta att Alpro har tagit fram ett nytt recept på sin naturella soyayoghurt för dem som missat det. När jag såg den nya förpackningen blev jag först lite förvånad då det inte längre stod någonstans att den var ekologisk. Efter att ha läst om ändringarna på deras hemsida fick jag dock veta att det beror på att de numera tillsätter kalcium och vitaminer, vilket man inte får göra om produkten ska kunna kallas ekologisk. Mycket, mycket god är den i alla fall. Läs mer om förändringarna här.Och så kan jag väl klämma in lite bilder på sådant jag ätit som jag inte lagt upp förut.
5 kommentarer:
Alpro soja yoghurt... tycker inte du att det smakar som om de tillsatt lite vaniljarom i den nya formulan? Jag tycker tyvärr inte att den passar till kalla "mat-såser" längre.
ja, jag har funderat lite över det, att den är ganska söt nuförtiden. jag har dock själv inte provat att göra sås på den ännu, så därför har jag bara varit eld och lågor för att den är så god att äta med müsli, har längtat efter det så länge nu. men du kan nog ha mycket rätt. till det ändamålet funkar kanske gogreens yoghurt bättre?
Ja, så är det nog. För alpros naturella var inte alls god med vitlök och salt längre ;).
Allt såg väldigt gott ut, speciellt tofustroganoff med matvetesalladen!
Fin och intresant blogg!
/ Kram Ida
Jag tyckte att det var mer en frukostyoghurt.. För mycket vanilj. Jag skrev till dem och de berättade att de ska ta tillbaka det gamla receptet på grund av mycket klagomål
Skicka en kommentar