måndag 12 april 2010

Det händer grejer

Jag vet inte vad som har hänt, om Alpro har tagit fram ett nytt recept på sin naturella sojayoghurt eller om det bara är mitt smaksinne som har förändrats, för ojoj vad god den har blivit! Med lite hallon och müsli på är den min favoritfrukost just nu.

Dessutom kan jag passa på att tipsa om ICAs nya sojadryck (för visst är den väl ny?). Söt och god. 17:90:- kostade den på min affär. Såg även att deras solhavre kommit i smakerna vanilj och choklad (de innehåller dock d-vitamin från ull, till skillnad från sojadrycken där vitaminet är vegetabiliskt).


Igår var jag på årets hittills bästa konsert, Johnny Flynn och Mumford & Sons på Loppen. Helt galet, fantastiskt bra! Nu är det dags att börja peppa inför Noah and the Whale nästa vecka. Ja, engelsmän som spelar folk är nog det bästa som finns.

5 kommentarer:

Emeli sa...

Eller hur!? Tycker också att soyayoghurten är mycket godare nu! Namnam :)

Jonna sa...

jag blev precis grön av avund. johnny flynn OCH mumford & sons? den här våren är verkligen fullspäckad med helt grymma spelningar, och jag har inte råd att gå på en enda :(
sen tillbaka till maten, vilken soygurt från alpro är det du menar?

Anni sa...

jonna: jag vet! helt galet! och ja det är massor med bra spelningar i vår. jag inbillar mig själv att jag ska spara in på något annat istället så att det är okej att jag lägger pengar på konsertbiljetter. sen blir det kanske inte alltid så. och det är den naturella yoghurten jag menar! :)

emeli: visst är den! nom.

Johan sa...

ICAs sojamjölk är väldigt bra den med. Smakar som Alpro, fast lite bättre pris!

Anni sa...

håller med dig johan! kanske att alpros känns lite lite "tjockare"?