onsdag 21 december 2011

Whippet good

Hej hej allihop! Här kommer lite bilder. Och om någon vill följa mig på Instagram så heter jag annimiriam. Bara att adda på.
Jonky fyllde år och det fixades stort kalas. Jag var förste tårtansvarig och svängde ihop en med saffransbottnar i topp och botten, chokladbotten i mitten och blåbärsgrädde med banan där emellan. Man kunde även njuta av superfina prinsesscupcakes, raw food bollar och frukt.I slutet av första akten på Les Misérables kan jag sitta och njuta lite av orkestern innan min sista passning. Pampigt värre!Kanske finaste lussetåget jag varit på. Jobbförmån de luxe!
Julknytis hade vi med och Anki stod för efterrätt. Det blev saffranspäron (kokade enligt Söta sakers recept (fast utan natriumbensoat) som fick stå och gotta till sig i kylen en vecka) med vaniljglass, rårörda hallon och pepparkakssmul.
Och kolla bara här vilken fantastiskt fin julklapp jag fick hemcyklad enda till dörren igår av världens bästa kompis! En whippet iklädd energy dome målad av Kim Parkhurst. Ska få bo bredvid min utter.

3 kommentarer:

Fifikus sa...

jag får aldri nån cred för nånting :'(

Nathalie sa...

Åh, vad härligt allt låter. Och en fantastisk tavla!

Anni sa...

Fifi: Du ska ha all cred!
Nattis: Hihi ja visst är den fin! :D