- 2½ mogna bananer
- 2-3 msk soyagrädde
- 4 dl strösocker
- 4½ dl mjöl
- 3 tsk bakpulver
- 1 nypa salt
- 5 msk kakao
- 2 dl vatten
- 300g margarin
- 2 dl soyagrädde
- 2 msk kaffe
- 200g mörk choklad
- 2 dl kokosflingor
Klä en långpanna och häll i smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i 200° i 10-15 min. Den ska vara lite kladdig. Låt svalna.
Koka upp grädden, häll i kaffet och låt svalna något. Smält ner finhackad choklad och rör tills glasyren är slät. Glasera kakan och strö över kokos. Låt glasyren stelna innan du skär den i rutor.
1 kommentar:
Har gjort dessa 3 ggr och varje gång har de försvunnit på 3 röda. Supergoda !
Skicka en kommentar