lördag 9 oktober 2010

Lite musik såhär en lördag

Jag tyckte det behövdes lite mer musik i den här bloggen så här får ni världens kanske finaste låt just nu. Med bästa, bästa Bright Eyes. Kände mig som 17 igen när jag såg den här videon, för på den tiden var Bright Eyes det jag lyssnade på allra mest. Och ja, han är fortfarande lika bra. Ibland sätter jag på min Conor Oberst playlist och sjunger med i alla låtar. Nästa år kommer han troligtvis släppa ny skiva och jag längtar ihjäl mig.



Annars lyssnar jag en väldig massa på Keith Jarrett. Åh så bra han är. Kan lyssna i flera timmar. Och fenomenala Sufjan, vars All delighted people EP kan vara något av det bästa som släppts i år. Förra veckan kilade jag förbi Rundgång (stans bästa skivaffär) och köpte Kurt Viles God is saying this to you...
för jag kände att den behövdes här hemma hos mig. Nu står den på en hylla och är fin och väntar på att jag ska ta tag i det där med att köpa stereo och vinylspelare. Diverse jazziga listor spelas även flitigt och ibland är jag duktig och lägger in nått nytt i Kottelistan. Hoppas ni gillar!

2 kommentarer:

Fido sa...

OM vi gör!

Anni sa...

särskilt jazzlistan va!