söndag 24 oktober 2010

Bruxelles

Igår fick jag ett infall och bokade en resa till Bryssel i början av januari. Eller infall och infall, har tänkt på det ganska länge men inte kommit till skott. Nu är det i alla fall bokat och klart och väl där planerar jag att äta massa go vegomat på Den Teepot, Dolma och La Saga, julreashoppa, förhoppningsvis gå på nån bra spelning, köpa godaste chokladen hos Pierre Marcolini och fota fina hus. Men mest ska jag bara insupa Brysselatmosfären, lyssna på folk som pratar franska och sitta på något trevligt fik och skriva rapport och examensuppsats. Är det någon som har bra tips på annat jag inte får missa, hör av er!

5 kommentarer:

Agnes sa...

Jag har redan tipsat om Dolma och Indochine, eller hur? Och det marockanska stället nära Flagey som jag inte minns namnet på?

Hoppas att du får en fin resa!

Avundsjuk:)

Agnes sa...

Ok, såg precis att du redan nämnde Dolma i ditt att-göra-lista :)

Anni sa...

Agnes: hihi jag hade hoppats på att du skulle svara. :) ska kolla upp alla dina tips! tack!

Agnes sa...

Haha! Jag ska tänka på om jag kommer på något mer :) Jo, om du är i Ixelles nära ULB (universitetet), så har de väldigt goda mackor! Glad världsvegandag!

Anni sa...

tack, det är jättesnällt av dig. :) vilken del av bryssel bodde du i? och vet du något café som har öppet länge och som är mysigt, kanske med soffor och sådär får du gärna tipsa om det. matutbudet spelar inte så superstor roll i så fall (bara det finns något man kan äta/dricka förstås). hoppas nämligen på att hitta ett sånt ställe där man kan sitta länge och plugga. :)