tisdag 17 februari 2009

Världens godaste cupcakes.

Jordnötssmör + choklad, behöver jag säga mer?

Peanut buttercream
  • 75 g margarin
  • 0,75 dl jordnötssmör
  • 1 msk sirap (gärna lönnsirap)
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • ca 3 dl florsocker
  • 1-2 msk soyamjölk
Rör margarinet mjukt med en elvisp. Häll i jordnötssmör, sirap och vanilj och vispa någon minut tills allt blandats. Tillsätt florsockret. Vispa sedan i mjölken, lite i taget tills frostingen är riktigt fluffig och fin. Justera tjockleken genom att tillsätta mer mjölk eller florsocker. Spritsa eller fyll chocolate cupcakes med frostingen och dekorera med nått fint!

3 kommentarer:

Anonym sa...

:O

UndergroundCooking sa...

Jag gjorde peanut butter cream igår som en del i en födelsedagstårta! Det var mycket gott. I övrigt blev det en ganska överdådig tårta. Chokladsockerkaka som botten (ena halvan), sen peanut butter cream och en kolasås, sedan andra halvan sockerkaka, och på toppen en choklad smörkräm, liknande din jordnötskräm, och så dekorerade jag med non-stop. mmm... ca ett halv kilo margarin i tårtan...

Anni sa...

jisses, vilken tårta! låter helt fantastisk! :D