onsdag 13 juli 2011

Det var ju midsommar också

Midsommar firade vi i Mellbystrand. Det var mängder och mängder av mat, stormväder, en blomsterkrans som inte fick sitta i någons hår, egengjorda quizes, Johannes Brost, nybakta frallor till frukost, lite kubb, några snabba bad i havet och såklart, kanske viktigast av allt, jordgubbstårtan. Jag följde Kakboken utan ägg och mjölks tårtbottenrecept, fyllde den med vaniljkräm, grädde och jordgubbar och dekorerade lite tjusigt med myntablad och lavendelblommor. En av mina finaste midsomrar någonsin, tack alla fina som var med!

4 kommentarer:

Johan sa...

tack själv finaste anni

Agnes sa...

Hej hej!

Tänkte bara höra om du har några vegan-Värmlandstips? Ska dit i helgen och är lite rädd att jag kommer få svälta...

Hur blir det med Bryssel förresten?

Kram

Anni sa...

Johan: <3

Agnes: Heeej! Jag har dessvärre aldrig varit i Värmland och har därmed inte ett enda tips att ge är jag rädd. Trodde att jag hade ett kafé att tipsa om, men det låg ju i Borlänge och Borlänge ligger ju inte alls i Värmland... Hoppas du hittar något iaf!

Och jag är ju segast i världen och har inte svarat på ditt fina mail, ska ta mig i kragen och göra det snarast!

kram!

Agnes sa...

Åh ja, menar du trädgårdskafét i Borlänge? Det är helt makalöst fantastiskt, har varit där två gånger och båda gångerna blev jag helt överväldigad, både av maten och den underbara personalen. Åk absolut dit om du har möjlighet!

Ta dig inte i kragen för min skull, det är ingen brådska ;)

Kram!