- 1 msk krossade linfrö + 2 msk vatten
- 1/4 cup olja
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 msk sojamjölk
- ½ cup råsocker
- ½ cup mjöl
- ½ tsk bakpulver
- 1/4 tsk salt
- 1 cup havregryn
- 75 g mörk choklad
- en näve valnötter
- en näve torkade tranbär
måndag 27 juni 2011
Havrekakor me choklau
Det blev lite choklad över efter tårtbakandet så då passade jag på att slänga ner den i en kakdeg. Såklart.

Havrekakor med choklad, tranbär och valnötter
Etiketter:
Onyttigheter,
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
åh, vad goda de här låter. vilken typ av havregryn använder du? tänker på om det är såna som är lite mer fasta (t ex saltå kvarns) eller lite mer mjöliga. kanske inte spelar någon roll :)
du får ha en fortsatt bra vecka! kram
Måttet "cup" är motsvarande deciliter antar jag? :)
molly: hmm just till dessa vet jag inte vad det var för havregryn jag använde (det var hemma hos min mamma och hon har sina havregryn i en stor glasburk) men jag gissar på ICAs eller så. så lite mjöliga var de nog. hoppas allt är bra med dig! kram
anna: nä, cups är ett annat måttsystem. jag brukar skriva om till deciliter i mina recept men jag var lite lat här. bloggen "tofu for two" har en bra måttomvandlare du kan använda för att få måtten i deciliter istället:
http://tofufortwo.net/converter.html
okej, vad bra :) då ska jag testa dessa i veckan :)
allt bra här, med dig också hoppas jag!? :) kram
Skicka en kommentar