onsdag 6 april 2011

Oprahs veganvecka

Ni har kanske läst (t.ex. på Vegokoll) om att Oprah Winfrey och hennes medarbetare fick en utmaning om att äta veganskt i en vecka. Här kan man se nästan hela avsnittet. Även om jag tycker att det kunde innehållit så mycket mer fakta både om positiva hälsoaspekter och djurens situation, så är jag glad att de tar upp det och jag hoppas att det gett en tankeställare till många där ute. Håller tummarna för att Oprah fortsätter förespråka detta. Det behövs fler som coolaste Ellen DeGeneres.

Idag sitter jag hemma och skriver uppsats. Till lunch blev det soppa på lite rester från frysen. Lök, vitlök, två potatisar, ett par broccolibuketter, lite hackad spenat, persilja och selleri.

4 kommentarer:

Hannah sa...

Det visades inte alls på tv igår. Dom hade inte fått in dom nya avsnitten så dom visade en repris. Så dom nya avsnitten kommer en annan dag.

Anni sa...

aha, där ser man! lurigt.

Cecilia sa...

Jag blir lite orolig av allt detta snack om bowel movements. Hur funkar deras magar annars?! Nej förresten, jag vill inte veta...

Anni sa...

cecilia: haha ja, man kan ju undra. men kanske inte så konstigt att man mår dåligt om man endast lever på hamburgare, pizza och tacos som de ju verkar göra.