- 25 g jäst
- 2 dl ljummet vatten
- 1 msk olja
- ½ tsk salt
- 2 dl fullkornsdinkelmjöl
- 3 dl vetemjöl
torsdag 16 april 2009
Pizza.
I juni åker jag till Rom i ett par dagar. Smygstartade lite idag med att låna en bok om staden på bibblan och baka pizza. Buon appetito!
Pizza
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Varför har du b-jäst på pizzan? Vilken effekt har det?
Meh! Fuskit. HA DET SÅ KUL DÅ.
Ps. Gillar att du la in Brainstorm.
sara: b-jästen ger en lite ostig smak. kanonbra att ha i stuvningar och gatängsåser och så med! :)
fido: hihi taaaack! ^^
ja, lätt bästa låten som varit med i melodifestvalen everrrr.
Skicka en kommentar