- 100 g margarin
- 2½ dl vatten
- 2½ dl vetemjöl
- 1 dl fullkornsdinkelmjöl
- 2 dl mjölk
- 2 tsk bakpulver
Gillar du frasiga våfflor är ett förslag att använda sig av mineralvatten istället för vanligt vatten. När våfflorna är gräddade så lägg ut dem på ett galler så behåller de sin frasighet. Är du däremot som jag och gillar våfflorna lite soggy, så lägg dem i en hög på en tallrik med lock över.
5 kommentarer:
*pustar ut och fäller en lYKkotåjj*
Våfflor <3
Attans att jag just började laga mat, annars skulle det vara väldigt got med nygräddade våfflor + jordgubbssylt + vaniljglass.
Fideli: Ja jag hoppas väl ändå det!
Yamiko: Japp, våfflor slår aldrig fel! :)
Hur många våfflor blir det ungefär? Jag har inte ätit några våfflor sedan jag blev vegan (!) så jag funderar på att ta mig an det projektet i helgen :)
hmm det blev nog runt 10 tror jag. åh då är det ju verkligen dags att prova!
Skicka en kommentar