torsdag 17 mars 2011

Bra start på dagen

Den här veckan har jag börjat varje morgon med ett helt klart vinnande koncept. Dave Brubeck och en stadig portion bovetegröt. Fast inte igår. Eller jo, jazzade loss gjorde jag men gröten hoppade jag över. Gick istället en promenad runt Pildammsparken i solskenet och köpte ett paket Yofu jordgubbsyoghurt på vägen hem. Toppade den med pistage- och cashewnötter, solrosfrön samt blåbär. En kopp chai till det och två rågmackor med äpple och jordnötssmör+banan.

6 kommentarer:

More Sunshine, Light Breeze sa...

Dave Brubeck! Classic material!

Anni sa...

more sunshine: yes, oh yes.

Ida sa...

Vad tycker du om konsistensen på Yofus yoghurtar? Jag testade deras vaniljsmak en gång och tyckte den smakade konstgjort och plastigt. Men det var för ett år sedan och sen dess har jag inte vågat testa igen... Har dock sett att de verkar ha spännande smaker på sina yoghurtar så därför överväger jag att testa igen!

Ida sa...

länkade fel haha! skulle såklart ha varit till veganbloggen :)

Ida sa...

så blandade jag ihop det också! YOSA var yoghurten jag snackade om så nu blev det ju helt irrelevant och sådär haha.

Anni sa...

ida: haha! ja, yosa tycker jag är sådär alltså. gillar inte konsistensen och smakerna är väl sådär. de som går att köpa i små förpackningar med banan och blåbär, och banan och jordgubb (tror jag det är) är dock himla god! men vaniljen gillade jag inte heller. tycker mycket bättre om sojayoghurt i så fall.