- 2 dl siktat dinkelmjöl
- 1 dl fullkornsdinkelmjöl
- ½ dl vetekli
- ½ dl fiberhavregryn
- ½ tsk salt
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk psylliumfrön
- 3 msk pumpakärnor
- 50 g margarin
- 1 dl mjölk
onsdag 1 september 2010
Fullkornsscones
Här har vi ett par scones som serverades med jordgubbar och cream cheese som jag fick med mig hem från Bröd & Frihet. Bröd & frihet som för övrigt är så väldigt, väldigt bra! Nu ska jag snart bege mig till Lund och förhoppningsvis lära mig några användbara italienska uttryck! Fast det mesta som man behöver veta står förstås i Jamies Italien. Typ pasta. Och dulce. Jaja. Ciao.
Fullkornsscones med pumpakärnor
Etiketter:
Malmö,
Recept,
Vardagligheter,
Äta ute
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Scones med pumpakärnor har jag aldrig provat. Men de verkar goda.
<3
Åh, schysst! Ser toppen ut!
Skicka en kommentar