torsdag 12 augusti 2010

Með suð í eyrum

Att Jónsi, kanske mest känd som sångare i fantastiska Sigur Rós, verkar vara en cool kille har jag tyckt länge. Att han sedan även är vegan gör ju honom ännu coolare. Tillsammans med sin pojkvän bildar han duon Jónsi & Alex och på deras hemsida kan man hitta en receptbok med superfina rawfood-recept! Och inte nog med detta, i shopen på hans egen hemsida kan man inte bara köpa fina tröjor och en jättesnygg tygkasse utan även ekologisk, vegansk, rawchoklad. Dyr är den, men ändå. Fint. Så himla fint.

Foto: Lilja and Inga Birgisdóttir

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Åh, sigur ros äger!

Ja, jag vet :( tycker inte vårt hostel var så överdrivet billigt heller, 4 eller om det var 5 nätter för 700-800 kr, och då var vi ändå sex personer i samma rum och sov i ett rum som såg värre ut än det gjorde på kollo :p nä, satsa på en härlig stadsdel så kommer du inte ångra dig! vare sig du får det lite för dyrt eller får det lite för "simpelt"!

HAHA, åh, vad mysigt! Låter rätt perfekt! Kläder och gammal kuriosa och krimskrams är ju bäst <3 hahaha en tant också, gud vad härligt. Måste göra verklighet av denna dröm!

emelie sa...

Ja, jag med, 2010:s bästa musikupptäckt!

Nej. sa...

Herregu. Detta gjorde dessa människor så mycket bättre! OCH JAG GILLADE DOM REDAN INNAN