- 225 g margarin
- 8,5 dl florsocker
- 1,5 tsk vaniljsocker
- 0,6 dl soyamjölk
Hallonfrosting
- 1/4 sats vegan fluffy buttercream frosting
- en näve tinade hallon
Mocha- och hasselnötsfrosting
- 1/4 sats vegan fluffy buttercream frosting
- 1 dl hasselnötter
- 1 msk kallt kaffe
Blå vaniljfrosting
- 1/4 sats vegan fluffy buttercream frosting
- 1 tsk vaniljsocker
- Blå karamellfärg
Jordnötssmörsfrosting
- 1/4 sats vegan fluffy buttercream frosting
- 2 msk jordnötssmör
Sen är det bara att leka loss! Fyll cupcakesen genom att gröpa ur ett hål i dem med fingret och spritsa i frosting, skär ut en bit av toppen med hjälp av en tesked, klicka i valfri fyllning och sätt tillbaka locket eller spritsa en stor virvel uppe på cupcaken. Det går även utmärkt att smälta choklad och pensla på toppen. Jag gjorde t.ex chokladcupcakes med hallonfrosting i mitten och nougatchoklad (25 g mörk choklad + ½ guldnougat som smältes och rördes samman) på toppen. Supergott och superenkelt!
4 kommentarer:
Jag vill ha han längst ner till vänster, alternativt en sån där blå en! Riktigt jobbigt att kolla på den där bilden när man ligger i sängen och är hungrig men för lat för att gå upp att äta.
jag vill också ha cupcakefest!
Lägg upp receptet på muffinses också!
anonym: receptet på chokladcupcakesen finns här: http://kottegron.blogspot.com/2008/11/chocolate-cupcakes-med-chocolate-mousse.html
vaniljisarna ska jag skriva in någon dag. :)
Skicka en kommentar