- 1 msk kokosolja
- 3 msk kakao
Blanda kakaon med den flytande kokosoljan. Häll smeten på en tallrik med bakplåtspapper och ställ in i frysen för att stelna. Hacka sedan "chokladen" i små bitar.
- 1,5 dl cashewnötter
- 1,5 dl valnötter
- 1 msk kakao
- en nypa salt
- 1,5-2 msk agave
- 1,5 msk kokosolja
- 1,5-2 msk hackade torkade körsbär eller tranbär
- ev. några droppar bittermandelarom eller riven bittermandel
Mixa cashew- och valnötterna till mjöl. Tillsätt övriga ingredienser + chokladbitarna och rör ihop till en deg. Forma små kakor och låt dem stelna i kylen eller frysen. Fest!
2 kommentarer:
Mums, dem måste jag testa!
Å ännu mer choklad måste ju = ännu godare :) Måste testas.
Skicka en kommentar