söndag 28 februari 2010

Sista februari

Den här månaden har min blogg haft lite drygt 2000 unika besökare. Så nu är jag jättenyfiken på vilka ni är som läser! Lämna gärna en rad eller två och berätta lite. Vilka är ni? Hur hittade ni hit? Vad tycker ni om bloggen? Superglad är jag i alla fall att ni läser och kommenterar. Tack tack tack för att ni finns!

12 kommentarer:

Anonym sa...

hej det är stefania. jag hittade din blogg genom en kommentar på sussies blogg, om jag minns rätt. jag gillar din matblogg helt enkelt. :)

Linnea sa...

Hej svejs! Som nybliven vegan följer jag en rad matbloggar. Gillar denna för du skriver ärligt och utan onödiga krusiduller. Fina kort tar du också.

lena. sa...

jag är en vegan-wannabe som bor i stockholm och läser din blogg. och gillar den! hur jag hittade hit minns jag inte, men säkert genom någon annan veganblogg jag följer. hur som helst, din blogg är mysig och bra och om jag inte vore så lat skulle jag nog gett mig till känna och kommenterat tidigare.

Chrille sa...

Jag är väl förhoppningsvis ett bekant namn vid det här laget. Hittade din blogg via andra veganbloggar som listar "kompis bloggar". Jag gillar helt enkelt dina recept :o

veganwannabe sa...

Hej jag heter Sara. Jag tror att jag hittade hit genom bloggen Veganmage, som jag följt ganska länge. Jag har inte så många veganpolare så för mig är bloggvärlden viktig, genom alla fina vegobloggar får jag inspiration och pepp :)
Gillar din blogg, fina foton och allmänt trevligt! Hoppas du fortsätter länge till. Hälsningar Sara

Anonym sa...

vegan sedan ett år tillbaka. söte recept och inspiration på bloggen och hamnade på din sida. =)

Anonym sa...

Hej! Jag är en vegan som bor i lund o jag gillar din blogg! Dels för att du har schyssta recept men även eftersom du verkar vara en rätt soft person, iallafall utifrån vad jag kan utröna från dina små texter o ditt kostval :) hittade hit via någon annan veganblogg, minns inte vilken för jag håller lite halvkoll på nästan alla veganbloggar jag springer på (så länge det uppdateras hyfsat ofta).. oh! just det! jag tycker du uppdaterar bra också, det är fint! må bra!
/sebastian

Sara sa...

Har följt din blogg ganska länge, så jag minns inte hur jag hittade hit från början. Är också vegan och har också en egen blogg om veganmat. Tycker om dina recept och ditt sätt att skriva.

joline sa...

vet inte hur jag hamnade här. sökte nog på vegansk mat. jag är i nuläget vegetarian men pojkvänner har tagit steget till vegan. Gillar dina grytor och så;) försöker dock vara lite nyttig ihop med detta... vilket är skit svårt. Blir alltid lika glad när du lagt upp något nytt på bloggen!!

Andreas sa...

AndreasMalmö Hardcore/K3 du vet. Kompis med Johan och Emma. Veganmat är det bästa jag vet, och du vet redan att jag rågillar din blogg!

Linnea sa...

Halloj! Jag hittade hit via någon kommentar på Veganmage om jag minns rätt. Är alltid nyfiken på nya recept och idéer, så nu har jag fastnat här och kollar din blogg några gånger i veckan. :) Gillar särskilt dina kakrecept! Är vegan sedan 1½ år tillbaka ungefär, studerande och bosatt i Stockholm.

Emelie sa...

Hej! Jag heter Emelie och hittade din blogg genom Veganvrak. Jag är vegetarian men får inspiration från dig. Jag älskar att baka kakor och annat sött och gillar dina muffins- och kakrecept mycket.

Ha det bra och fortsätt blogga fina saker! :)