tag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post4809215799204735617..comments2023-06-17T11:04:29.092+02:00Comments on Kotte Grön: Müsli.Annihttp://www.blogger.com/profile/00672193817800712143noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-72760565619119262532009-04-01T14:33:00.000+02:002009-04-01T14:33:00.000+02:00UC Gbg: jag kokar havregröt som det står på havreg...UC Gbg: jag kokar havregröt som det står på havregrynspaketet, 1 dl gryn, 2,5 dl vatten och lite salt. sen när det kokats ihop till en gröt så vispar jag i mjölk och låter det värmas upp igen. :)<BR/><BR/>Amanda: åååh det måste jag prova! tack i massor för tipset!Annihttps://www.blogger.com/profile/00672193817800712143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-39756208154853498462009-04-01T14:16:00.000+02:002009-04-01T14:16:00.000+02:00fast, om man gör egen soygurt smakar den massa som...fast, om man gör egen soygurt smakar den massa som fil! koka upp en liter sojamjölk, låt svalna till fingervarmt och häll i två tre msk soygurt (för yoghurtkulturen) och låt koka upp igen. häll i en ren glasburk och låt stå på en varm plats ca ett dygn. MUMSamandahttps://www.blogger.com/profile/00597981806499438682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-87232415480367898852009-03-31T21:51:00.000+02:002009-03-31T21:51:00.000+02:00Det här låter fint. Men hur gör du din havrevällin...Det här låter fint. Men hur gör du din havrevälling? Den blir man ju nyfiken på.UC Gbghttp://www.undergroundcooking.blogspot.comnoreply@blogger.com