tag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post4024564965571271448..comments2023-06-17T11:04:29.092+02:00Comments on Kotte Grön: SuomiSuomiAnnihttp://www.blogger.com/profile/00672193817800712143noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-77291636722858152162010-12-12T23:51:52.274+01:002010-12-12T23:51:52.274+01:00Mitt bästa tips med sour supreme är att blanda lit...Mitt bästa tips med sour supreme är att blanda lite mindre än hela förpackningen med en burk tångcaviar och hackad röd eller gul lök, mängd efter behag, och så lite salt och peppar. Jag brukar ha det på rostat bröd som en liten förrätt till julbordet (efter min mamma som brukade göra löjromsröra på samma sätt, med creme fraiche), och det brukar vara väldigt uppskattat. Så enkelt och så gott! Jag tycker också att det är hutlöst dyrt, därför köper jag det bara vid jul och speciella tillfällen.Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-15190072968912978572010-12-07T10:48:58.581+01:002010-12-07T10:48:58.581+01:00agnes: nä, carlshamns naturella har jag nog bara ä...agnes: nä, carlshamns naturella har jag nog bara ätit som den är. har tänkt många gånger att jag ska prova att låta den rinna av i kaffefilter, kanske dags att testa det nu.<br /><br />sara: mm, röran låter riktigt god! minns knappt hur sour supreme smakar, det var så längesen jag åt det (vet att jag alltid tycker den är för dyr), men börjar väl bli dags att testa det med.Annihttps://www.blogger.com/profile/00672193817800712143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-9520053456404962322010-12-07T01:07:38.103+01:002010-12-07T01:07:38.103+01:00Jag håller med, den smakade mer som riktigt fet ve...Jag håller med, den smakade mer som riktigt fet vegoyoghurt. Men jag gjorde nån fiskig röra med tångcaviar, rökt tofu, lök, citron och dill osv (om jag nu minns rätt) och det var inget fel på den röran på ett passande bröd. Men fraichen kan ju icke på samma dag jämföras med sour supreme.Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3120481351832778174.post-67258069581686286662010-12-06T20:41:37.049+01:002010-12-06T20:41:37.049+01:00Har du provat att använda Carlshamns naturella? Ja...Har du provat att använda Carlshamns naturella? Jag brukar låta den rinna av i kaffefilter ett slag innan om jag vill ha den tjockare, till såser eller dylikt. Den är ju större, 750 ml, och kostar runt 25, så det blir ju billigare! Man ska kanske inte värma upp den för mycket dock, men det går ju alltid att röra i på slutet :)Agnesnoreply@blogger.com